Voľbami zneutralizovať zradcov. Potravinové lístky ako za druhej svetovej vojny sú možné. EU sa vydala cestou sovietskej perestrojky.

16. apríla 2022, politolog,

Voľbami zneutralizovať zradcov. Potravinové lístky ako za druhej svetovej vojny sú možné. EU sa vydala cestou sovietskej perestrojky.

Je zrejmé, že samovražda, ktorú ma spáchať Európa, bude ťažko dovedená do konca. Je to ako chcieť, aby Európa sama prestala dýchať, až sa udusí – to sa nikomu nepodarí, pretože organizmus má svoje reflexy a nadýchne sa.

Prichádzajúce katastrofálne ekonomické dôsledky pocítia Slováci v každodennom živote (ale nie päť percent najbohatších): inflácia pohlcujúca platy a úspory, budúcoročné zimné účty za energie, ktoré budú mať poriadne vysokú cenu, výrobky miznúce zo supermarketov, takmer zmrazené rezervácie dovoleniek… Európska odpoveď znie: „začnite šetriť“, ako „pripravte sa na to, že sa budete mať horšie“ a „znížte teplotu v domácnostiach“. V Rusku je „22 až 25 stupňov v zime normou. Európa propaguje 16 stupňov ako „zdravých“ a nosenie svetrov v noci“.

Vojny historicky vyhrávajú tí, ktorí majú väčšie zásoby potravín a energie, v minulosti na pohon koní a vojakov, dnes na kŕmenie vojakov a pohonné hmoty do tankov a stíhačiek.

Podobne teraz musíme dúfať, že určité hospodársko politické kruhy nedopustia túto samovraždu.

V Nemecku sa také azda nájdu, v Rakúsku už Nehammer bol u Putina …

Hľadajme politika na Slovensku, ktorý bude schopný presadiť, že Slovensko bude platiť naďalej Rusku podľa dohôd, aby Slovensko zostalo ďalej pripojené na ropu a plyn, ako doteraz. Tak, ako Maďarsko. Ináč nemá slovenské hospodárstvo nádej. Toto je najväčšia priorita.

Každý taký politik by to mal už teraz verejne deklarovať, že to tak urobí. Aby národ vedel, kto je kto.

A okamžite nové voľby. To by národ mal presadiť. Tu niet času na váhanie. Okamžite nové voľby

 

 

.:.