Nechceš plyn z Ruska, odpoj sa. Nechceš ropu, netankuj ! Vydlab s Rusmi sám !

10. marca 2022, politolog,

Nechceš plyn z Ruska, odpoj sa.  Nechceš ropu, netankuj ! Vydlab s Rusmi ! Sankciami“ ožobračiť vlastných a nevinných ľudí na Slovensku, môže iba osol.

Každá sankcia, ktorá je uvedená do života proti niekomu nesmie poškodiť a ožobračiť vlastných ľudí, ekonomiku. Ak má zmysel sankcia proti niekomu, tak musí zasiahnuť predovšetkým adresáta, ktorý má byť potrestaný. A nie bez rozumu a zdravého úsudku a bezhlavo ako cvičená „opica“ poškodím životnú úroveň vlastných obyvateľov.

Jedinou cestou, ktorou treba ísť, je jednoznačne cesta diskusií a dialógu. Aj keď je ťažké pochopiť, na akom základe by sa tento dialóg mohol vyvinúť, keď nenávisť voči Rusom je u niektorých genetickou výbavou a zámerne vybičovaná do nikdy predtým.

„Sankcie“ budú znamenať pohromu pre každého. Potrestali by hospodárstvo a potrestala by bezbranných, neinformovaných a nevinných ľudí na Slovensku. Treba navrhnúť použitie diplomacie, pretože, opakujem, sankcie nikdy nepriniesli nič dobrého. Slúžia len na zvyšovanie nenávisti voči Západu a predovšetkým voči Spojeným štátom americkým. A to snáď nikto nechce.

 

 

 

.:.: