Nezávislé weby Hlavné Správy, Infovojna a ZemaVek prestali fungovať ? Lepšia reklama už neexistuje. Aj tí, čo o nich nevedeli, teraz vedia.

27. februára 2022, politolog,

Nezávislé weby Hlavné Správy, Infovojna a ZemaVek prestali fungovať ? Lepšia reklama už neexistuje. Aj tí, čo o nich nevedeli, teraz vedia.

Na Slovensku, ako sa už vie, poslanci v piatok v noci(!!) schválil a Čaputová sa zasa išla rozpučiť ako bežala, aby hneď podpísala zákon o cenzúre. Na jadro pôvodného zákona o odsúdení akejkoľvek vojny či agresie, s ktorým súhlasila aj parlamentná opozícia, vládna koalícia nehanebne napasovala aj paragrafy o cenzúre, skryté hlavne za pojem kybernetický bezpečnostný incident.

Explicitne treba spomenúť  šikanu voči novým disidentom, najmä Blahovi, ale aj Ficovi, či Pellegrinimu, Uhríkovi a Kotlebovi, Lichtnerovi z Info vojny či Lehotskému z Hlavných správ.

Okrem toho, že je to útok na základné práva slobody prejavu, je to stupňovanie vojenskej hystérie. Áno, práve zavádzanie cenzúry je podpora vojny, neodôvodnené zavádzanie akéhosi vojnového stavu, šírenie hystérie. Trpia tým nielen ľudia pracujúci v týchto médiách, ale aj ich rodiny, ženy a deti. To je naozaj svinstvo, ktoré nie je ospravedlniteľné žiadnym konfliktom niekde ďaleko v zahraničí. Tí ľudia sú najlepšie, čo Slovensko má, sú to nezávislé osobnosti, ktorí musia znášať šikanu zapredaných prasiat.

Ak chcú, môžu si znova navliecť maskáče, ako pri testovaní covidu, a odtiahnuť zoči voči tým Rusom, ktorých tak nenávidia – ale slovenským občanom, ženám a deťom, nech dajú tieto kreatúry pokoj.

 

.:.: