Súboj USA vs. Rusko sa odohráva na ihrisku Ukrajiny. Ako Sliač a Malacky ?

26. februára 2022, politolog,

Súboj USA vs. Rusko sa odohráva na ihrisku Ukrajiny.

Je nepochybné, že tu nejde o konflikt Ruska s Ukrajinou, ale Ruska s Američanmi a ich vazalmi. Neustále 30 rokov trvajúce posúvanie NATO na východ, vrátane do pobaltských republík a teraz fakticky na Ukrajinu, je v podstate casus beli. Táto vojna bola studená, viedla sa podvratnými revolučnými metódami, ktorými sa dosadzovali svojich priamych bábok do čela jednotlivých štátov. Tak sa šíril front v tejto hybridnej vojne.

Súboj ako to už býva zvykom sa odohráva na území iného štátu a ďaleko od satanovej ríše. Ukrajinci sa stali bobkami a ako sa stali bobkami Kuchyňa-Malacky a Sliač. Prezident a vládna koalícia im tak zriadila všetky ideály Novembrovej revolúcie 1989.

Usáci a s nimi ich západní vazali boli pod tlakom nedostatku rozhodnutí ísť až do konca. Tak, ako dnes prílišné ustupovanie či nešťastná slabosť viedla k ostrému strieľaniu a bombám, tak by ďalšie ustupovanie viedlo takmer iste k ešte horšej, atómovej vojne.

To treba povedať, aj keď sa teraz vyhrážajú drakonickými zákonmi na obmedzenie slobody slova. Toto si ľudia musia uvedomiť – kto je na Slovensku vojnový štváč, kto je na Slovensku proti demokracii a slobode – sú to strany dnešnej koalície. Fázové premeny prebiehajú bleskovo rýchlo, a ako vieme, v histórii už boli iní oveľa mocnejší, ktorí zrazu svoju moc stratili. Čas vlády týchto poskokov je tak či tak limitovaný, onedlho bude v Strednej Európe miesto iba pre mierových a nezávislých politikov.

 

.:.