Cigáň v írsku zabil ženu ?

21. januára 2022, politolog,

Cigáň v írsku zabil ženu ?

Vo Veľkej Británii každý druhý deň je zabitá žena. O znásilneniach už asi ani presne nevedú štatistiky. Dôvodom sú hordy prisťahovalcov, hlavne z Afriky a  Blízkeho východu. To je ale politické tabu.

Až teraz sa ponúkol prípad, ktorý sa môže škandalizovať – páchateľom (pravdepodobne) je totiž prisťahovalec z Východnej Európy. Na toho sa štvanica robiť môže. Je to síce Cigáň, ale to Briti až tak nerozlišujú, presnejšie povedané – politická korektnosť tam to nepozná. Takže môžu hysteričiť.

Všetka ta frustrácia za násilie nielen voči ženám, za hrozivé pomery na uliciach – všetko sa to kanalizuje do tohto prípadu. No, minimálne v našich správach to tak vyzerá. Popravde, je mi jedno, čo píšu írske noviny, nech si Cigáňov naháňajú, prípadne aj tam žijúcich (bývalých) Slovákov. Ale sa čudujem, prečo tento prípad tak veľmi rozoberajú naše média. To je čistý masochizmus, to je zas tlak na Slovákov – pozrite sa, vy ste na príčine všetkého zla na svete, od biedy až po kauzu hôľ.

A na chudáka Chovanca, ktorého zavraždila belgická polícia priamo pred kamerou v cele, na toho už každý zabudol. Lebo to nebol černoch, arab, ba ani Cigáň – len Slovák.

 

 

Ak po prečítaní  vyššie uvedeného názoru, máte pocit, že si zaslúži, aby si ho prečítali viacerí, môžete ho zdieľať so svojimi  známymi.

Je požehnaním zdieľať názory, ktoré sa štátnymi médiami ku koncesionárom nedostávajú. Od súkromných to nečakajte, to sú iní „informátori“.

.:.: