Začala sa Matovičova „Igor-estráda“, ktorá má potenciál definitívne pochovať záujem o očkovanie.

17. augusta 2021, politolog,

Scéna so svetelnými efektmi ako z 90. rokov, plastové osudie, ulízaná neistá moderátorka, ktorá sa v poslednom čase zjavne viac zaoberala izraelskou obdobou šarije než by vystupovala pred ľuďmi, bodrý moderátor v maturitnom saku, publikum s rúškami ako banda lupičov, podivne pejúce individuá a príbehy ľudí, ktorí buď zomreli na covid a nedočkali sa ani vakcíny, ani opichovej lotérie, alebo sa zabávali na horách namiesto zdržanlivého správania, naliezol na nich covid a takmer umreli, ale nakoniec nie, a preto radia všetkým, aby sa ovakcinovali.

Začala sa Matovičova šou, ktorá má potenciál definitívne pochovať záujem o očkovanie.

Inak, to je typická magora Matoviča mentálna výbava. Sekírovanie ľudí, aby v strese sedeli pri televízoroch. Lydka z dedinky na východe Slovenska, vyžrebovaná ako prvá z osudia zbúchaného zo zvyškov od firmy na výrobu plastových okien, mala šťastie. I trimala v ruke mobil, i bola pri telke, i bola schopná prečítať takzvané heslo za fandenia moderátorov, ako keby šlo výkon na majstrovstvách sveta v šachu. Vyhrala sto tisíc. Zostala ticho, na čo sa rozžiarená moderátorka spýtala, či má radosť. Lydka ľahostajne odpovedala, že áno, sto tisíc poteší.

Úpadková lotéria pokračuje a je to naozaj trápenie.

Dajte ako hlavnú cenu možnosť týždeň fackovať Matoviča a uvidíte to oživenie záujmu o očkovanie, aj bujarú radosť výhercov.

.:.