Sloboda prejavu na Slovensku je potlačovaná. Nemôžeme slobodne hovoriť o islame, vlastenectve, migrantoch, homosexuáloch , pedofílii a rómoch.

17. júna 2021, politolog,

Sloboda prejavu na Slovensku je v žumpe. Nemôžeme slobodne hovoriť o islame, vlastenectve, migrantoch, homosexuáloch ,pedofílii a rómoch.

Cenzúra rozhlasu, internetu, televízie a novín pokračuje výrazným  tempom. Prevládajú nevyvážené, neopodstatnené či účelovo spracované spravodajské príspevky.

V spravodajstve slovenských celoplošných televízií (STV1, STV2, Markíza, JOJ a TA3) sú časté príspevky, ktoré zobrazujú Slovenských vlastencov negatívne a stereotypne.

Zdôrazňovaním negatívnych javov bez analýzy ekonomického a sociálneho vývoja, sú vlastenci v týchto záberoch zobrazení ako exotické „saponáty“.

Buď sa budú verejnoprávne médiá správať ekonomicky a vytvoríme podobný model voľby a kontroly ich vedení ako BBC, aby sa zabránilo najhorším politickým tlakom, ktoré vedú po každých voľbách k spúšti, alebo ich treba sprivatizovať a zaručiť v licenčných podmienkach verejnoprávnu funkciu v oblastiach, kde to vyplýva z ústavy.

.:.