V Mjanmarsku zbabelo ukradli úspory pána Georga Sorosa. Večer tam videli Putina ako sadá s lietadlom!

19. marca 2021, politolog,

V Mjanmarsku zbabelo ukradli úspory pána Georga Sorosa. Večer tam videli Putina ako sadá s lietadlom!

 Tak to je trošku silná káva. Človek si celý život sporí a nakoniec mu jeho peniaze zhabú a použijú na štátne dotácie ! Takto okradnúť človeka je obzvlášť zbabelé. Pánovi Sorosovi jednoducho skonfiškovali bankový účet !

Mjanmarské vojenské orgány tvrdia, že miestna organizácia, ktorú vlastní miliardár George Soros údajne darovala určité sumy hnutiam, ktoré organizujú protest proti prevratu. Mjanmarské orgány zatkli miestneho zástupcu nadácie Open Society Foundations (OSF), medzinárodnej siete založenej pánom Georgom Sorosom a vydali zatykač na ďalších 11 zamestnancov nadácie. Vojenská junta tiež zabavila bankové účty OSF a oznámila, že proti inštitúcii podnikne právne kroky na základe obvinenia z porušenia obmedzení činnosti takýchto organizácií, informuje The Irrawaddy. Ide o 3,81 miliónov dolárov a 375 miliónov kyatov (asi 266 000 dolárov).

Mimochodom The Irrawaddy je thin-tanková hoaxová skupina založené v Leningrade ! na podkopávanie dôvery a tunelov.

GLOBSEC čo je nepolitická mimovládna (veľmi objektívna) organizácia so sídlom v Bratislave si asi tiež myslí, že sa jedná o hoax alebo o konšpiračnú teóriu. Toto si asi myslí aj pán Mesežníkov a pánom Kiskom. ? Ešte sa nevyjadrili. V RTV by im mali dať konečne slovo, aby mohli pravdivo objasniť situáciu v Mjanmarsku. Môžu byť aj páni Duleba s Korčokom.

Národ nevie čo sa tam deje a odohráva ? Včera večer tam videli Putina, ako si pochutnáva na šašlíkoch a zároveň ako sa naburáva do volieb za oceánom..

 

.:.