Za Komunistov by beznádej, smrť a strach nikdy s Covidu takto nehrozil. Oni brali ľudí ako ľudí a nie ako čísla. Moskva sa nikdy do nás nestarala, a ak áno, tak vždy pomohla ! Brusel je z inej smradľavej bečky. . .

14. marca 2021, politolog,

Za Komunistov by beznádej, smrť a strach nikdy s Covidu  takto nehrozil. Oni brali ľudí ako ľudí a nie ako čísla. Moskva sa nikdy do nás nestarala, a ak áno, tak vždy pomohla ! Brusel je z inej béčky…

 Chaos, bezradnosť, smrť, strach, kolaps, zmätok, bezmocnosť, beznádej, rozvrat…takúto zdravotnícku ríšu vybudoval na Slovensku Marek Krajči spolu so svojim partnerom Igorom Matovičovom. Všade vládne chaos, rozvrat a pocit bezmocnosti a neistoty do budúcnosti.

Ministerstvo zdravotníctva SR má pre pacientov okamžite zabezpečiť lieky na ochorenie COVID-19. Výzvu rezortu adresoval Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP), ktorý upozorňuje na aktuálny alarmujúci stav mantinelov liečby pacientov s koronavírusom.

Je vysoko nekorektné, ak ministerstvo zdravotníctva opakovane apeluje na ambulantných lekárov, aby liečili pacientov na ambulanciách tak, aby nechodili v zanedbanom zdravotnom stave do nemocníc, pričom však štát nedokáže zabezpečiť potrebnú dostupnosť farmakoterapie pre zvládnutie účinnej COVID-liečby.

V horšom stave zdravotníctvo ešte nebolo !Babrák Marek Krajči aj s  Igorom Matovič.

„Istota“ 4,5 milióna ľudí !!!

 

► bečka = sud

 

.:.