Drzá riaditeľka Štátneho úradu pre kontrolu liečiv musí preč so svojej funkcie ! Na čele ŠUKL stojí človek, ktorý za prioritu uznáva severoatlantické „hodnoty“ a politickú „korektnosť“pred životmi Slovákov.

10. marca 2021, politolog,

Drzá riaditeľka Štátneho úradu pre kontrolu liečiv musí preč so svojej funkcie !

Ľudia veria, že po urážkach a po „mimoriadnej vysokej komunikačnej úrovni“  pani riaditeľky Štátneho úradu pre kontrolu liečiv,  ju premiér Igor Matovič do hodiny odvolá ! Vyzerá to, že na čele ŠUKL stojí človek, ktorý za prioritu uznáva severoatlantické „hodnoty“ a politickú „korektnosť“pred životmi Slovákov. Nie veľmi dobrá správa pre Slovensko.

Svojim spôsobom a štýlom práce prejavila veľmi negatívny postoj  ŠÚKL k vakcíne Sputnik. A to je mimoriadne zločinecké, v čase, keď na Slovensku umierajú denne stovky ľudí. Vážení pozostalí poďakujte sa Baťovej a EMA.

Svojským „ospravedlnením“ Dr. Christe Wirthumer-Hoche hrubým spôsobom prekročila svoje pracovné a etické právomoci. Takže, keď nestačí certifikát výrobcu na Sputnik, stačí certifikát od užívateľa napr. Maďarska. V čom je teda problém?

Matoviča mnoho ľudí nemusí, ale dovoz Sputnika V na Slovensko bol , je a aj ostane veľmi dobrým rozhodnutím.

Táto osoba, s nulovým charakterovým potencionálom, nemá čo pohľadávať na  poste riaditeľky štátneho ústavu. Žiadneho štátneho ústavu na Slovensku.

.:.