Korčok, Sulík, Remišová. . . naša skutočná existenčná hrozba.

4. marca 2021, politolog,

Korčok, Sulík, Remišová…naša skutočná existenčná kríza.

Áno, je vidno, kto na Slovensku vládne. Matovič mohol spraviť množstvo blbostí až kriminálnych činov, ale človek sa mohol len rozčuľovať – premiérske kreslo bolo ako zabetónované.

Až keď Matovič pod tlakom katastrofálnej situácie v zdravotníctve siahol na pomoc z Ruska – zrazu sa vláda doslovne zo dňa na deň rozbíja.

Sulík už vystúpil s požiadavkou na „rekonštrukciu vlády“ – Korčok za ním, radiac mu čo má a čo nemá povedať. Hovoria o tom, že Remišová (Za ľudí – Proti ľudom) išla aj k prezidentke. Takže ústavná väčšina sa rozpadá, Sas aj Za ľudí- Proti ľuďom majú príkaz z vlády odísť. Alebo proste vyhodiť Matoviča a zastaviť dovoz vakcíny Sputnik.

Je naozaj šokujúce, ako dokážu atlantinarcisti presadzovať svoje panstvo, aj za cenu tisícov životov.  Neviem, ako toto zdôrazniť a priniesť všetkým ľuďom, aby to definitívne pochopili. Pre mocenské záujmy inej „veľmoci“ sú ochotní zahodiť aj svoju masku humanistov a otvorene robiť takéto principiálne svinstvo – embargovanie lieku pre chorých. Je to swinstvo.

.:.