Do Košíc priletelo lietadlo nádeje z Moskvy ! Únia svojich členov z Východu opäť podrazila. Klasika.

2. marca 2021, politolog,

Sputnik je Matovičovo vykúpenie sa. Ako Únia svojich členov z Východu opäť nepodržala. Do Košíc priletelo lietadlo nádeje z Moskvy .

Pridáva sa k Orbánovi, ktorý chce zachrániť čo najviac životov. Brusel opäť nepodržala svojich členov ! Ako Únia svojich členov nepodržala. Rozum navráva, že ruská vakcína Sputnik V predstavuje v súčasnej situácii pravdepodobne výraznú pomoc pre Slovensko.

Matovičova vláda sa mala už dávnejšie sústrediť na čitateľnú a transparentnú vakcináciu, čo evokuje Sputnik V. Vytvára kritickú infraštruktúru, v ktorej si každý môže ako tak vybrať.

Teraz je oveľa lepší predpoklad, že Sputnik pomôže vyriešiť tragickú situáciu, ktorá nastala po mizernom manažovaní z Bruselu pandémie. Sputnik je Matovičovo vykúpenie sa.

Čo táto vec spôsobí v radoch atlantinacistov, to nedokážem predpovedať. Tipujem, že budú zúriť. Aj to treba privítať a podporovať ich v tom, aby si ničili svoje zdravie. A nech sa dajú zaočkovať mydlovou vodou.

Nasledujúce dni budú plodiť viac otázok než odpovedí. Koho budú očkovať neregistrovanou vakcínou? Bude možné ju odmietnuť? Budú mať títo ľudia európsky očkovací preukaz? Ale to sú už otázky o nenávisti a zlodejstve.

Aké tragicky príznačné pre situáciu, v ktorej sa ÚNIA Európy nachádza.

.:.