Počuli ste od Krčméryho, Čekana, Jarčušku, Mikasa okrem ROR aj ako sa máte liečiť?

27. februára 2021, politolog,

Počuli ste od Krčméryho, Čekana, Jarčušku, Mikasa okrem ROR aj ako sa máte liečiť?

Začnite ľudí ambulantne liečiť!! …Účinnými liekmi ktoré existujú!! Vy idioti začnite ľudí liečiť ivermektínom a nie ich dávať na ventilátory ..ešte ste si nevšimli že Vám ľudia kapú keď ich dáte na ventilátor ?

No takým bezcitným a chrapúnskym spôsobom ako sa dnešné zdravotníctvo ako celok stavia k ľuďom, určite nikdy nezačnú ! Covid aspoň demaskoval akých špičkových odborníkov máme v nemocniciach „česť výnimkám“ ktorí dokážu zabíjať ľudí ako na bežiacom páse a ani ich nenapadne niečo zmeniť aby sa to zlepšilo jednoducho pohnúť rozumom. Potom radšej ľudia umierajú doma ale medzi svojimi. Ja som totálne zmenil názor na lekárov po tomto všetkom. Myslel som aj doteraz že za luxusné dovolenky a úplatky slúžia farma-firmám, ale toto je už priveľa.

Čo má robiť čerstvo pozitívne testovaný? Pošlú ho domov do karantény. Má problém sa spojiť so svojim obvodným lekárom. Ako sa má v počiatkoch choroby liečiť. Dostane nejaký záchranný balíček ako v chudobnom Mozambiku alebo Indii? Nie, všetci na pacienta zvysoka kašlú. Ani pes po nich neštekne !!!! Kto to tu sabotuje? Potom nariekajú, že sú nemocnice preťažené? Ale veď ten ich prístup k takému výsledku priamo smeruje. Kto tu sabotuje celý zdravotný systém? Kto sabotuje očkovacie látky Sputnik V ?

Toto je výsledok „odborného a kompetentného“ riadenia pandémie našou vládou . Nie nadarmo sme „najlepší“ v počte úmrtí na počet obyvateľov.

„Ďakujeme“ Igor

 

.:.