Otázka pri sčítaní ľudu je výrazne proti Slovensku. A Matovič je ticho ! Čert aby zobral takého premiéra, ktorý zapredáva vlastnú krajinu !

17. februára 2021, politolog,

Otázka pri sčítaní ľudu je výrazne proti Slovensku. A Matovič je ticho ! Čert aby zobral takého premiéra, ktorý zapredáva vlastnú krajinu !

Národne orientované skupiny občanov a rovnako orientovaní politici kritizujú možnosť uviesť pri sčítaní i druhú národnosť. Je to výsledok nátlaku politikov maďarskej národnosti a liberálne orientovaných médií. V konečnou výsledku to môže viest k zníženiu stability politického systému na Slovensku, pretože „dvojnárodnostní“ občania sa budú chovať komerčne a vypočítavo  – ktorá národnosť sa im neskôr bude javiť ako výhodnejšia, v meste alebo v štáte, k tej sa budú hlasnejšie hlásiť.

Drahí kresťania, porovnajte s týmto hrdinstvom nepatrné obete, aké vám ukladá Božia služba. Nehrozí nám kráľov hnev, strata majetku, nikto nás nemučí, nezatvára a predsa sa krčíme, ustupujeme i tam, kde nás neviaže žiadne Božie prikázanie. Stačí jediná posmešná poznámka, jediný posmešný pohľad, často len obyčajná obava k tomu, aby sme zapreli svoje pravé presvedčenie a mlčali tam, kde by sme mali nahlas hovoriť. Nemáme kresťanskú statočnosť! Ospravedlňuje nás to? Nikdy! Len si pripomeňme, čo povedal božský Spasiteľ na adresu duševných zbabelcov: „Kto mňa zaprie pred ľuďmi, toho aj ja zapriem pred svojím Otcom, ktorý je na nebesiach.“ (Mt 10,33)

Všimol so vôbec niekto, v tieni Covidu, koľko protislovenských akcií a útokov sa odohralo ? trestuhodne veľa.

.:.