To, že je premiér Matovič „pacient“ , sme si zvykli, ale to, že je to ešte aj podlý zbabelec, to je už príliš

12. februára 2021, politolog,

To, že je premiér Matovič „pacient“ , sme si zvykli, ale to, že je to ešte aj podlý zbabelec, to je už príliš

Nejde o to hromadiť obvinenia. To, že ten jedinec je chorý, je známe už desať rokov. To, že mu osud dal do ruky vládu Slovenska, je faktom už rok. Robil to zle, zločinne, trestuhodne. Ale teraz prekročil rubikon – utiekol.

Premiér Matovič sa celé leto strkal do popredia boja s covidom-19 – celé leto, kedy sme vďaka dobrému uzavretiu hraníc epidémiu prakticky nemali, vtedy sa vystŕkal.  Potom prišiel so svojvôľou  plošného testovania, ktoré úplne zlyhalo. A teraz, keď ľudia naozaj kapú ako muchy, teraz to bezbožné ho-ädo vyhlásilo:

Covid automat je „čistokrvným“ dielom vedcov a odborníkov. A keď nebude fungovať, a ľudia budú tvrdiť, „ako to Matovič zase potototo“, viete, kde sa sťažovať.

Chápem, že ten „pacient“ je na konci s  nervami a že sa každú chvíľu môže nervovo zrútiť. Keď sa zrúti, treba ho takisto okamžite vyhodiť z kresla zo zdravotných dôvodov. Štát je v ohrození z viacerých smerov, nemáme čas a zdroje na skolabovaného premiéra, ale ani na zbabelého pošuka. Mal by okamžite vypadnúť z funkcie!

.:.