Nové náboženstvo sa volá vakcinácia. Už Boha niet, je vakcína ! Nový svetový poriadok.

3. januára 2021, politolog,

Nové náboženstvo sa volá vakcinácia. Už Boha niet, je vakcína ! Nový svetový poriadok.

Vylučovať osoby s prirodzene získanou imunitou má jasne za cieľ  , protežovať osoby vakcinované, na úkor nevakcinovaných.

To že, WHO tuto zásadnú zmenu nikde neoznámila a možno ju dohľadať len v materiáloch na webe WHO jasne ukazuje, že všetkým v čele WHO je jasné, že nie je dobré sa touto zmenou príliš chváliť.  Je to pochopiteľné, väčšina imunológov potvrdzuje význam prirodzené imunity, a jej podiel na imunite kolektívnej.

Budúci trend je tak jasný, jedinou správnou vierou, je tak iba viera vo vakcináciu, a keď hovoríme o viere, hovoríme tak to preto, že s vedou to nemá vôbec nič spoločného, ako dokazuje práve tento prípad vakcinácie (COVID19), ktorý nie je žiadnym príkladom vedy, ale ukážkou vakcinačného náboženstva.

A pritom zo zatiaľ dostupných vakcín, sa paradoxne priznáva , že súčasné vakcíny nie sú schopné zabezpečiť sterilizačnú imunitu, teda nie sú schopné zabrániť nákaze, čo znamená prieniku patogénu do organizmu a pravdepodobne ani teda šírenie nákazy na ďalšie osoby. Ideálne sú teda vakcíny schopné podľa tvrdenia farma loby, zabrániť iba symptómom, teda prejavom choroby. Rovnako  v prípade ďalšej kľúčovej podmienky, schopnosti zabezpečiť dlhodobú imunitu, to nebude asi príliš slávne, keďže „odborníci“ hovorí iba o odhadoch, a to od štyroch mesiacov, až po jeden rok, u ruskej vakcíny sa uvádza až 2 roky, takže ver kto môžeš a čomu môžeš.

.:.