Prípad „Lučanský“ je väčší škandál ako „Kuciak“. Pán Matovič, čo vy na to. ..

2. januára 2021, politolog,

Prípad „Lučanský“ je väčší škandál ako „Kuciak“.

Napriek dnešnej vojenskej totalite v tieto dni, keď Lučanský nakoniec zomrel, niekto poskytol verejnosti lekársku správu o tom vyšetrení a o operácii Lučanského.

Všade inde sa takým hrdinom hovorí pozitívne whistleblower, alebo biela vrana a podobne. Podobní ľudia sú soľ spoločnosti, v tomto prípade národ volá po otvorenosti o tom, čo sa stalo a po zverejnení všetkých údajov. Napriek tomu je Naď tak arogantný, že sa dotyčnému anonymovi vyhráža, a naopak sľubuje beztrestnosť a dokonca odmenu pre toho, kto toto udá.

To je neuveriteľná drzosť od ministra vojny, ktorý už minule začal trestne šikanovať nejakých ľudí za nejakú vulgaritu na sieti. Prečo Naď chce zamlčiavať veci v kauze.

Na Slovensku unikajú z trestných spisov tisíce vecí a nik to nerieši. Akonáhle ale práve v tomto kritickom prípade, ktorý je škandál väčší ako zabitý Kuciak, tak tu Naď vystupuje ako hnevuplná harpya.

Čo chce Naď zamlčovať?  Keď sľubuje : naopak, ak ma aj priamo bude kontaktovať osoba, ktorá mi poskytne informáciu o tom, ako sa zdravotný záznam dostal na verejnosť, tejto osobe garantujem anonymitu, odmenu a beztrestnosť !!!

Minister obrany sľubuje niekomu beztrestnosť ? Ako?

Odmenu? Z čoho, z akého fondu?

.:.