Vybilo mi ističe a jemu poistky.

29. októbra 2020, politolog,

Vybilo mi ističe.

Celoplošné testovanie a s ním súvisiace zvýšenie pohybu a zhromažďovanie niekoľkých miliónov občanov Slovenska na odberových miestach v čase explozívneho šírenia nového koronavírusu je nevhodné a diletantizmom najvyššieho stupňa. Takto sa odvíja postup Vlády SR vrátane neustále sa meniacich podmienok, nepripravenosti a evidentne sa stupňujúceho nátlaku na obyvateľov Slovenska vyvoláva množstvo otázok a zvyšujúcu sa mieru nedôvery voči vedeniu štátu. Týkajú sa medicínskeho významu, spoľahlivosti výsledkov, ako aj právneho rámca ochrany práv občanov.

D o b r o v o ľ n é testovanie vstupuje do fázy povinných armádnych manévrov. So všetkým, čo k tomu patrí, s mobilizáciou, buzeráciou, vyhrážaním, vydieraním a psychologickým nátlakom. Stačilo 8 mesiacov diktatúry chorej strany a jej predsedu. Už aby boli nové voľby.

Matovič a jeho vláda by mala v zrýchlenom konaní odstúpiť a prebrať úlohu opozície v ktorej nieto zodpovednosti, riadenia a konštruktívnej práce. Iba udávať, fabulovať a robiť zle.