GLOBSEC a 1887 nakazených koronavírusom  za deň !

10. októbra 2020, politolog,

GLOBSEC a 1887 nakazených koronavírusom  za deň !

Usporiadanie fyzickej konferencie v týchto časoch je také trápne protizákonné, že zrejme ešte aj niektorí pozvaní hostia nemali tú drzosť či tú odvahu a nepricestovali, zúčastnili sa iba telemostom (napr. šéf WHO Ghebreyesus). Takým spôsobom sa dnes robia aj najväčšie či najdôležitejšie konferencie sveta, vrátane EU a OSN – len slovenský Globsec nie – v ňom si zopár anarchistických hňupov myslí už od mlada, že oni zákon rešpektovať nemusia. Ale dovtedy sa chodí so džbánom po vodu, kým sa nerozbije.

A títo morálni mrzáci z Globsecu chcú od slovenskej vlády prostriedky na vybudovanie veľkého „konferenčného centra“, kde by mohli predvádzať tieto svoje smiešne orgie zbytočnosti, trápnosti a tuposti.

Rozvarená slovenská spoločnosť je už očividne úplne bezmocná. Míňa svoju energiu už len na hlúposti, bojuje už len naoko s veternými mlynmi (proti Pente, Ficovi, Kotlebovi a zdravému rozumu..). Stále neregistrujem žiadne oficiálne protesty proti tejto akcii v River Parku a Tatrách, žiadne žaloby, žiadne tvrdšie slová. Je to hanba