Fárska a Šeliga toto je výsledkom ich politických „potlachov“ na námestiach : nemocnica v žumpe ! Pani Čaputová.

19. septembra 2020, politolog,

Fárska a Šeliga toto je výsledkom ich politických „potlachov“ na námestiach : nemocnica v žumpe ! Pani Čaputová.

Ľudia z iniciatívy Za slušné Slovensko pred obišli 120 miest a ich obyvateľov mobilizovali k voľbám. V stredu prijala organizátorov z iniciatívy prezidentka Zuzana Čaputová. A tu je výsledok. Nech sa páči.

Ťažko chorí pacienti ležia vedľa pozitívnych alebo takých, u ktorých je podozrenie. Žiadna izolácia. Personál je v karanténe a nemá kto slúžiť. Dvaja internisti ležia s horúčkou doma, nakazili sa od pacienta. Na JIS sú pozitívni pacienti vedľa seba alebo oddelení provizórne natiahnutým igelitom!!!

V popradskej nemocnici je napätá situácia od nástupu nového riaditeľa Antona Hanušína (Za ľudí alebo Oľano ?) v polovici júna. Personál spísal proti nemu petíciu, ktorú zatiaľ podpísalo vyše 500 zamestnancov. Žiadajú odchod generálneho riaditeľa a členky predstavenstva. Ak nebudú splnené požiadavky zamestnancov, všetci sú pripravení podať hromadné výpovede. Nespokojnosť personálu sa začala po odchode štyroch primárov, dokopy dalo výpovede 15 lekárov. Na budúci týždeň v utorok pripravuje zdravotnícky personál protestné zhromaždenie.

Dobré ráno Slovensko – Za Slušné Lovensko !!!