Na životoch bielych záleží. Dnes platí dvojnásobne !

9. júla 2020, politolog,

Na životoch bielych záleží. Dnes platí dvojnásobne !

Biele vyhynutie znamená, že v každom bielom národe je pôrodnosť pod hranicou nahradenia, t.j. že viac belochov zomrie, než sa narodí, a to až do bodu, kým bieli ako špecifická rasa nevymiznú.

Máme tu 5 hlavných príčin bieleho vyhynutia. Nepochybujem, že do tohto zoznamu by sa dali pridať ešte ďalšie faktory, ale v prípade, že by sme vyriešili týchto 5 problémov, nemuseli by sme sa dlhšie báť o budúcnosť našej rasy:

– etika hedonizmu, individualizmu a sebeckosti, ktorá očierňuje reprodukciu a rodinný život.

– feminizmus, ktorý podporuje ženy v tom, aby sa namiesto rodinného života, ako ich primárneho povolania, usilovali o kariéru.

– široko rozšírené používanie antikoncepcie a potratov, ktoré oddeľujú sex od tehotenstva a tehotenstvo od výchovy detí.

– rastúce náklady na založenie rodiny, predovšetkým zapríčinené rasovou integráciou – ktorá je hnacou silou suburbanizácie a ex-urbanizácie s cieľom nájsť bezpečné miesta pre bielych, kde by mohli vychovávať deti – nebielou imigráciou a offshore priemyslom, ktorý znižuje platy belochov.

– rasové miešanie, pri ktorom jednotlivci síce reprodukujú svoje gény, avšak nie gény svojej rasy, keďže sa miešajú s inou rasou.

 

Tieto faktory nie sú slepými silami prírody, ako kolízia asteroidu so Zemou. Všetky sú vytvorené ľudskými bytosťami. Niektoré z nich, ako napr. feminizmus, antikoncepčné pilulky, legalizovaný potrat a ukončenie rasovej segregácie, imigračných obmedzení a zákazu rasového miešania sú celkom nedávne. Vyliahli sa v mysliach intelektuálov, umelcov, vedcov, politikov, pedagógov a inzerentov, ktorí uskutočnili zmenu presvedčení a hodnôt ľudí, ako i zákonov a inštitúcií, ktoré nám vládnu.