Neskúsený Matovič zadlžil Slovensko ako nikto pred ním. Hra v jeho €-kasíne graduje.

17. mája 2020, politolog,

Neskúsený Matovič zadlžil Slovensko ako nikto pred ním. Hra v €-kasíne graduje…

Slovensko: Národný program reforiem 2020 ktoré pripravilo Matovičovo divadlo, ráta s ďalším balíkom opatrení. Rušenie spojov – zdraženie cestovného, Do dôchodku neskôr, Nové spotrebné dane, Daň z nehnuteľnosti podľa ceny.

Hra v €-kasíne graduje. Pre niekoho je to hra, pre niekoho boj o život. Po schválení vysokej pôžičky sa Slovensko udrží v KLUBE VÝNIMOČNÝCH!!! Elity potrebujú svoje prostitútky a pudlov.

Všetci volajme „hosana“ a radujme sa. Bude ako nebolo. Doslovne. Ani muk o oligarchoch, o Ficom ukradnutých miliardách… nič…ticho. Prečo Matovič nepoužije tie ukradnuté miliardy v čase dnešnej Korony ? Táraninky..táraninky..táraninky… kecy a drísty. Nič viac.

Prečo Matovič zadlžil Slovensko, ako nikto pred ním ? a ešte sa tým aj schválil. Pre KORONU to určite nebolo, ako sa mnohí domnievajú.

Celková hodnota dlhu je však omnoho vyššia, vzhľadom k zadlženosti jednotlivých občanov na hypotékach a iných úžerníckych „produktoch“ súkromných spoločností. A keď sa tak pozerám okolo chytá ma des. Slovenská ekonomika  nie je slovenská. Poľnohospodárstvo je na kolenách, všetko je na kolenách, Slovensko je v rukách eurohujerov a analfabetov…

Neviem ako vám, ale mne po tomto jednoduchom prepočte prebehli zimomriavky celým telom. Príliš ľahko sme prijali túto hru. A budeme za to pykať. Tvrdo pykať. Dopustili sme, že už aj naše deti budú rodiť otrokov, lebo za chyby rodičov platia deti. Sme len otroci, sme len burlaci, sme proste Gojim.

Bože, nech nám naše deti odpustia…