Pred domom Igora Matoviča v Trnave a v Bratislave protestovali desiatky áut

11. mája 2020, politolog,

Pred domom Igora Matoviča v Trnave a v Bratislave protestovali desiatky áut

Sociálnymi sieťami sa šíria fotografie z protestu spred domu Igora Matoviča ako aj z protestu „proti súčasnej vláde“ v Bratislave. Oba protesty sa konali v piatok 8. mája

Protest zorganizovala iniciatíva Slovensko si nedáme!.

A všetky slovenské goebelsové presstitútky a presstitúti, televízie, rádia, noviny….. mlčali, mlčia a mlčať budú. Dokedy ?

Jeden z najväčších demagógov posledných 100 rokov. Joseph Paul Goebbels, šéf ríšskej propagandy. Jeden z najoddanejších ľudí Adolfa Hitlera. Jeden z najväčších vojnových zločincov. Muž, ktorého tézy viedli mnohých na istú smrť – okrem mladých Nemcov, často iba detí, až po Židov, homosexuálov, zdravotne, telesne postihnutých, Rómov…  by mal s dnešných slovenských informačných médii a ich písalkov, redaktoríkov, a iných masmediálnych študentíkov veľkú radosť…!

Ak si myslíte priatelia, že už sme inde, že sme prezieravejší a na nás by to nefungovalo, potom sa pletiete. Vedľa priamočiarej brutality pracovalo Goebbelsovo PR dokonale so zámenou obsahu slov a činov. Biele vydával za čierne, kruh za štvorec a oheň za vodu.

Presne ako naše dnešné slovenské masmédia.