A neskôr budeme žobroniť u Nemcov o rožok a chlebík – časť IV.

30. apríla 2020, politolog,

A neskôr budeme žobroniť u Nemcov o rožok a chlebík – časť IV.

Pri kecoch a brblotaní o zahraničných investoroch sa politici tvária akoby zachránili svet. Bijú sa do pŕs koľko pracovných miest zabezpečia pre slovenský ľud. Ale ten „investor“ nie je nik iný než súkromná firma, ktorá vytvára bohatstvo pre cudzí štát vďaka práci slovenského otroka. Firma, ktorá zneužíva chamtivosť politických elít, daňové úľavy, dotácie a odpornú chudobu. Zo Slovákov sú otroci pracujúci za pár drobných pre cudzie štáty – a toto je tá veľká pýcha politikov, ktorou sa verejne chvastajú!!! Zapredali nás, judáši. Nemecký investor pomôže znížiť akurát tak poľnohospodársky fond ornej pôdy. A neskôr budeme žobroniť u Nemcov o rožok a chlebík.

To sa im to podniká: daňové prázdniny, dotované pracovné miesta, minimálna mzda, fyzická šikana a psychické vydieranie, nútené a nepreplácané nadčasy, stovky nezamestnaných klope na dvere, 12 hodinové smeny, zadarmo cesty a infraštruktúra… Slovenský podnikateľ a živnostník platí likvidačné dane aby štát mohol zadarmo, za nič, dať peniaze zahraničnej pijavici, ktorá následne „vytvorí pracovné miesta.“ Číre šialenstvo a totálna vlastizrada!! Takúto hlúposť by nedovolil ani posledný francúzsky ekonóm z čias Ľudovíta XIV.!!!

Riešenie je jednoducho znížiť dane našim ľuďom a práve oni začnú vytvárať nové pracovné miesta – lebo si to budú môcť dovoliť.

 

Pokračovanie nabudúce…