Pod vedením Matoviča – Vetroplacha zažije Slovensko také časy, že na KORONA vírus bude spomínať v „dobrom“ !

19. apríla 2020, politolog,

Pod vedením Matoviča – Vetroplacha zažije Slovensko také časy, že na KORONA vírus bude spomínať v dobrom !

Vo večernom vysielaní je 48 reklám, z toho 41 reklám niečo ponúka, predáva, chce zarobiť. 7 reklám je však iných. Je to moderný propagandistický šot Dobré správy, ktorý prináša dobré správy pre Slovensko: rastieme vďaka eurofondom. Určite nikomu neunikli. Politici verejnosti prezentujú eurofondy ako peniaze zadarmo a idú sa o ne roztrhať. Pozrime sa na ne reálnou optikou: ako na drsný nástroj geopolitiky.

V skutočnosti je to takto : Európska únia Slovensku nadiktuje pre naše hospodárstvo totálne likvidačné zákony a my nemôžeme rásť ani prosperovať, naše podniky strádajú, nie sú konkurenčné a bankrotujú. Vo výsledku máme málo peňazí v rozpočte. A potom prídu tí istí eurobyrokrati, ktorí nám nadiktovali tie zákony, kvôli ktorým máme malý rozpočet a pod maskou nezištnosti nám ponúknu „peniaze zadarmo“.

Slúžime ako lacní nekvalifikovaní otroci, naše trhy sú odbytisko pre podradné tovary, čím udržiavame vysokú zamestnanosť na západe. V štáte nič nefunguje a ani fungovať nemá. My nemáme prosperovať. Slovenská ekonomika je nastavená tak, aby bola zdrojom lacných pracovníkov, nie tak aby prosperovala.