Matovičová vláda – naša skutočná existenčná kríza!

8. marca 2020, politolog,

Matovičová vláda – naša skutočná existenčná kríza!

Len si spomeňte, koľko podobných kriminálnych činov tu už bolo: úplatkárske zvyšovanie rodičovského príspevku pracujúcim rodičom, stoeurový zlodejský štartovací balíček pre žiakov prvých tried, vyslovene úchylné korupčné postupné zvyšovanie minimálnej mzdy, mafiánske zvyšovanie platov štátnych a verejných zamestnancov, priam teroristické zavedenie valorizačného modelu zvyšovania dôchodkov, zákerné lupičské zdvojnásobenie vianočného príspevku, gangsterské zastropovanie dôchodkového veku… a tak ďalej, celý dlhý rad iných podlých zločineckých podrazov. A to sme ešte nespomenuli trestné činy z nenávisti ako športové či rekreačné poukazy alebo obedy zadarmo a 13. dôchodok !

Lebo zamyslime sa, priatelia, hlbšie nad humanistickým odkazom posolstva, ktoré nám vláda pána Matoviča z opozície prinášala : ak tieto trestné činy kritizujú, znamená to, že oni, keď sa dostali k moci, nič také odporné robiť nebudú.

Teda kriminálne a korupčné skupiny obyvateľstva ako dôchodcovia, matky s deťmi, školáci, už nebudú takým nehoráznym spôsobom vyciciavať štát, ale ostane konečne dosť peňazí aj na dôležitejšie veci: na rozvoj mimovládneho sektora a programov pre LGBTI menšiny, na reformu školstva, aby deti boli odolnejšie voči dezinformáciám, na mierové misie po boku nášho najväčšieho zahraničného vojenského partnera, na vybudovanie táborov pre migrantov…