Prezident Čaputová – je mi z toho zle čo sa deje okolo

5. januára 2020, politolog,

Prezident Čaputová – je mi z toho zle čo sa deje okolo.

Pozerám ako Američania slávia svoje dejiny. Ako držia ruku na srdci a spievajú hymnu. Pozerám, ako Nemci alebo Švajčiari kupujú výhradne výrobky vyrobené u nich doma. Pozerám ako Francúzi hovoria o udržaní domácej zamestnanosti rušením pracovných miest v PSA Slovakia. Pozerám, ako cudzia moc a slovenská politická mafia bojuje proti vlastnej krajine ! Pozerám ako zahraničné kmene rozobrali všetko, čo tento národ dokázal. Pozerám, ako sa vytratila z tohto národa morálka. Pozerám, ako tento národ padá na kolená s pocitom beznádeje.

Myslím, že sme si nechali zobrať sami seba. Nie svetské statky ale ducha. Poslovia cudzej moci nám nahovorili, že sme malí a bezmocní. Že údelom takých je neustále niekomu pochlebovať, pred niekým sa klaňať. Niekomu slúžiť. Valí sa to na nás z každej strany. Nedá nám to dýchať. Že nemáme dejiny, že sme pijani, že sme holubičí národ, že sme nič.

Čítam v 150 ročných protokoloch o pláne. O temnom pláne vyvolených. Niet vety, ktorá sa nekoná. Veľa napísaného sa splnilo. Veľa sa plní a boh nás ochraňuj ak sa plán zdarne ukončí. Temnota ovládne naše duše. Už nebude návratu. Príliš ľahkovážne sme vymenili Človeče nehnevaj sa za Monopoly. Odmietli sme hovoriť pravdu, odmietli sme ľudskosť a cit. Uznali sme lož miesto pravdy. Daň bude ale vysoká, lebo toto nie je Pán prsteňov. My sme totiž za mamon a bohémsky život vymenili aj Gandalfa. Už niet nikoho, kto by zdvihol za nás zrak a hlas…prečo ani Vy nie,  pani prezident ?