Hokejoví „politici“ Lintner, Handzuš a spol. by mali chodiť kanálmi !

2. januára 2020, politolog,

Hokejoví „politruci“ Lintner, Handzuš a spol. by mali chodiť kanálmi !

Aj ostatní „zlatí chlapci“ narobili v poslednom období v Slovenskom  hokeji poriadny zmätok a latrínu. Nasľubovali hory doly, len aby sa dostali ku korytám a výsledok dnes vidíme všetci. Majú kráľovské platy, zo zväzu si spravili cestovnú kanceláriu. A mladí hokejisti nevedia korčuľovať, zabojovať, nestačia fyzický a sú v porovnaní so svojimi zahraničnými rovesníkmi jednoznačne pozadu. A to je už príliš veľký handicap na to, aby sme mohli uvažovať o úspechu mladých slovenských hokejistov.

Týmto hokejovým politickým hviezdam sa podarilo úplne odstaviť a zruinovať mestá hokejové bašty,  ktoré boli tradičnými liahňami hokejových talentov.  Martin, Skalicu, Žilina, Liptovský Mikuláš, namiesto toho, aby tieto pramene podporili a udržali pri živote, tak namiesto toho dotiahli Maďarsku ligu, ktorá nepriniesla pre hokejový život žiadny progres a žiadny osoh pre náš hokej. Naopak, stal sa pravý opak.

Česi majú dnes taktiež generáciu od ktorej nič svetaborného neočakávajú, ale na rozdiel od našich „lintnerovcov a handzušovcom“ si vedia naliať čistého vína a nič jalovinou neospravedlňovať.

Pán Valábik,  Váš názor a myšlienka, že… „Potrebujeme predať hráčov na drafte. Potrebujeme, aby reprezentácia do 18 rokov robila dobré výsledky, aby si skauti a generálni manažéri klubov NHL našich mladých hráčov všimli. Som toho názoru, že v zámorí sa naučia viac ako v domácej súťaži“…, je valábikovina najhrubšieho zrna.