Stačí sa snažiť, ty prašivý lenivec. ..

25. novembra 2019, politolog,

Liberáli : stačí sa snažiť, ty prašivý lenivec.

Nekonečnosť liberalizmu je nepopierateľný a neodškriepiteľný dôkaz, že každý človek na svete môže byť bohatý a žiť z úrokov, zisku a dividend, len ešte tento prevratný stav nedosiahla žiadna ľudská spoločnosť na svete. Ale to vôbec nevadí. Stačí sa snažiť, ty prašivý lenivec.

Upratovať, umývať, stavať budovy, vyrábať, remeselníčiť, predávať, robiť účtovníctvo, vypĺňať formuláre a doklady, obrábať železo a pôdu, postávať na chodbe, vyrábať súčiastky, stáť za pásom, riadiť stroje, dvíhať telefóny, to všetko budú robiť duchovia, lebo po zavedení súkromno súkromného súkromna budeme tak bohatí, že im budeme môcť zaplatiť cestu zo sveta mŕtvych a pracovnú dobu na našom svete. Nebude to ani tak drahé, holt, v podsvetí je vysoká nezamestnanosť a my zavedieme úplne voľnú tvorbu miezd.

Preto liberál po nociach pilne študuje návody ako podvádzať na akciových trhoch a Sedem zaručených tipov ako úspešne a beztrestne okrádať zamestnancov. Lebo sa chce stať mocným obávaným biznismenom a vybudovať liberálne impérium.

Domy, cesty, lúky, armáda, polícia, sudcovia, služby, informácie, mestské zastupiteľstvá, parlament, súdnictvo, vzduch, zbierka zákonov, voda, to všetko chcú mať rukách liberáli. Tento ich vznešený ideál je vrchol ľudstva a smeruje k nej každá ľudská spoločnosť.