R. Fico má pravdu !

5. septembra 2019, politolog,

“Predsedovi ĽSNS Kotlebovi môžeme však len ticho závidieť, ako mu hlupáci z denníkov SME, N, či tretí slniečkarsky sektor naháňajú percentá. Viackrát som upozorňoval, že orgány činné v trestno konaní a súdy často rozhodujú pod tlakom médií a nie na základe skutočných dôkazov”, hovorí Fico, pričom si myslí, že rozhodnutie súdu v tomto prípade bolo skôr mediálne.

“Milan Mazurek povedal to, čo si myslí takmer celý národ. A ak popravíte niekoho za pravdu, urobíte z neho národného hrdinu.”, povedal Fico a ďalej ironicky poslal orgány činné v trestnom konaní aj do slovenských krčiem, kde by mali tiež zadržať všetkých hostí vrátane ich ležiacich psov.

To sa mám naozaj báť povedať, že podporujem policajtov v tvrdých zásahoch v osadách, ako som to urobil po zásahu polície v Moldave nad Bodvou? To sa máme báť povedať, že časť Rómov zneužíva sociálny systém?! Ak sú naše orgány činné v trestnom konaní a súdy také aktívne pri výrokoch, očakávam, že sa budú rovnako aktívne zaoberať výrokmi pána Trubana o drogách pred mladými ľuďmi alebo vážnym podozrením, že s drogami obchodoval. Potom budem pozerať na ostatný výrok súdu o Milanovi Mazurekovi úplne inak”, uzatvára Robert Fico.