Otrokom je ten, kto nemôže vysloviť svoje myšlienky.

3. septembra 2019, politolog,

„Otrokom je ten, kto nemôže vysloviť svoje myšlienky.“ – Euripides

Slovania na celom svete sú mentálne zotročovaní inštitúciami pod kontrolou nepriateľa – masmédiami, akademickou obcou, Hollywoodom a hudobným priemyslom. Tieto okupačné, podvratné a manipulačné inštitúcie podsúvajú slabším konzumentom jedovaté posolstvo. Tým je rasové miešanie, degenerácia, homosexualita, feminizmus, transgenderismus a čokoľvek iné, čo poškodzuje individuálnu myseľ, následne aj kolektívnu myseľ a nakoniec narušuje samotnú identitu cieľovej populácie.

Títo zákerní manipulátori a traviči myslí útočia na kresťanskú morálku, kultúru, rasovú identitu, sexuálne normy a prirodzené vrodené rozdiely, aby rozložili spoločnosť a pretvorili ju na svoj obraz. To, čo dnes vidíme, je obraz dystópie.

V podstate bola masová kultúra prebudovaná k útoku na spoločnosť, kultúru a ľudí považovaných za prekážku cieľom globalizmu  a kultúrneho demokratizmu.

Toto mentálne zotročenie je primárnym cieľom tých, ktorí usilujú o pád kresťanstva, pretože kto ovláda myseľ, ovláda ľudí a spoločnosť. Ak ovládate myseľ más pomocou prostriedkov verejného vplyvu, môžete ich presvedčiť o čomkoľvek, dokonca môžete oslavovať vlastný spoločenský, rasový a kultúrny úpadok.

Boli sme psychologicky prerobení na nepriateľov sebe samým pomocou našich vlastných hedonistických túžob, nášho individualizmu, nedostatku identifikácie s tým, čím sme, ako kultúrna a krasťanská skupina.