5 gramov bieleho webu a prezidentka.

30. augusta 2019, politolog,

5 gramov bieleho webu a prezidentka.

Kočnerove SMS-ky sú jalové nič nehovoriace, bez argumentačnej sily a bez výpovednej hodnoty. Podlé majstrimové média i napriek tomu rozpútali hotový uragán a tsunami. Z ničoho, z vody a pre nič. Pre idiotov.

Vedel by niekto povedať, čo porušil Kočner, že si písaval SMS-ky s kým si ich písal ?

Vedel by niekto povedať, čoho sa dopustili príjmatelia Kočnerových SMS-kiek ?

Vedel by niekto racionálne vysvetliť, v čom sú doposiaľ zverejnené SMS-ky „toxické“?

“Obraz doby, ktorú sme žili, a ktorú stále žijeme, nás v posledných dňoch stále viac šokuje…”, povedala Čaputová v reakcii na ďalšiu várku vyselektovaných správ z Kočnerovho telefónu a dodala, že v čase, keď si mocní dohadovali mobilom svoje kšefty, v tom istom čase na svoju spravodlivosť čakali bežní ľudia.

Dva dni po tomto patetickom vyjadrení vymenovala za veľvyslanca v Spojených arabských emirátoch Kočnerovho komplica z kauzy Technopol Michala Kováča mladšieho, syna prvého slovenského prezidenta Michala Kováča. Sídliť bude v Abú Dabí.

Michal Kováč ml. pôsobil na diplomatickej misii na Taiwane. Aj tu sa s ním spája kauza, ktorú v roku 2015 podrobne zmapovali Hospodárske noviny. Michal Kováč ml. sa tam podieľal na umelom zvyšovaní hodnoty skupiny Chirana Group, ktorá vydávala fiktívne informácie, na základe čoho rástla jej hodnota. Jednalo sa o podvod, ktorý prevyšoval 30 miliónov eur.