Najstrašnejšia je terajšia bezvýchodiskovosť.

28. augusta 2019, politolog,

Najstrašnejšia je terajšia bezvýchodiskovosť.

Slovensko je zadlžené. Veľmi zadlžené. Za 23 rokov absolútnej demokracie, humanity a lásky sme si „asi“ nevšimli, do akej žumpy nás dostala naša politická mafia. Nie ľavica, nie pravica ale stredo – ľavo – pravé politické zoskupenie nenažraných hníd a parazitov. Áno vážení, oznamujem vám, že pravica ani ľavica na Slovensku neexistuje. Ani nikdy neexistovala. Existujú len politickí zlodeji a ich lokaji, ktorí nás demokraticky a s láskou hodnou Havla okradli o všetko.

Celková hodnota dlhu je však omnoho vyššia, vzhľadom k zadlženosti jednotlivých občanov na hypotékach a iných úžerníckych „produktoch“ súkromných spoločností. Slovenská ekonomika už nie je slovenská. Poľnohospodárstvo je na kolenách, Tatry sú v rukách mafie…

Neviem ako vám, ale mne po tomto jednoduchom prepočte prebehli zimomriavky celým telom. Príliš ľahko sme prijali túto hru. A budeme za to pykať. Tvrdo pykať. Dopustili sme, že už aj naše deti budú rodiť otrokov, lebo za chyby rodičov platia deti. Sme len otroci, sme len burlaci, sme proste Gojim.

Bože, nech nám naše deti odpustia…