Vatikán, sa zmieta v doktrinálnom, liturgickom a mravnom chaose.

23. augusta 2019, politolog,

EÚ je plná nerestí, je protieurópska a protikresťanská. Je to dno samotného pekla a Vatikán, sa zmieta v doktrinálnom, liturgickom a mravnom chaose.

Päťdesiat rokov po koncile prestáva byť Katolícka cirkev katolíckou. Potrebujete viac dôkazov? Pred mesiacom americká biskupská konferencia zverejnila štatistiku, podľa ktorej len tretina katolíkov v USA verí v skutočnú prítomnosť Krista v Eucharistii. Tak si to spočítajme. Kňazstvo je považované za „zamestnanie pre homosexuálov“ a nie bez dôvodu. Omša je úplne sprotestantizovaná, milióny katolíkov stratili vieru a ďalšie milióny opustili Cirkev. Pre tých čo majú oči aby videli a uši aby počuli, táto nová orientácia Katolíckej cirkvi, ktorú nabrala po koncile, je doslovne, diablovo dielo. Je množstvo iných príkladov, ale toto stačí, aby ste pochopili. Sledujeme autodeštrukciu ľudského prvku Katolíckej cirkvi v modernom svete, ktorá je riadená zo samotných útrob pekla.

Ak už nič iné, tak katolicizmus je mimoriadne rozumný. Nemáme všetky odpovede, ale máme a musíme používať Bohom darovaný rozum a katolícky zmysel, aby sme prečkali zlé časy a zostali spolu, kým Boh nezasiahne.

Nech Boh nám všetkým pomáha urobiť správnu vec, pre jeho väčšiu slávu a spásu duší, vrátane a predovšetkým našich vlastných.