Boľševici ničili kresťanské kostoly, ale synagóg sa ani nedotkli.

13. augusta 2019, politolog,

Boľševici ničili kresťanské kostoly, ale synagóg sa ani nedotkli. V ZSSR boľševici nezvalili ani jednu židovskú synagógu ako to urobili so stovkami – možno tisícami – pravoslávnych kostolov.

Ak boľševici tak veľmi nenávideli Boha a náboženstvo, prečo nezničili aj synagógy? Vyznáva kresťanstvo a judaizmus toho istého Boha? Alebo, môže byť náboženstvo, ktoré si exkluzívne robí nárok na Boha, pravým náboženstvom? Mohlo by byť, že judaizmus je v skutočnosti tajnou spoločnosťou, čosi ako slobodomurárstvo, kde členovia nepoznajú skrytú agendu, v skutočnosti vyjadrovanú komunizmom?

To až vyráža dych, že ideológia, akou je  DEMOKRACIA môže reprezentovať púhe zlo, ktorého proklamovaným cieľom je ukradnúť nám naše vlastníctvo a zničiť našu lásku k rodine, k Bohu, k národu, rase a slobode, s čím sa už teraz spoločnosť nielenže zmieruje, ale dokonca to uprednostňuje. Ako hlboko sme upadli! Demokracia napadá ľudskosť v nás. Samozrejme, demokratizmus sa dnes ukrýva za iné pomenovania: nový vek, ľudské práva (pre niektorých), feminizmus, rozmanitosť, post-modernizmus, svetová vláda – vždy ukazujúc len usmiatu tvár, aby si ľahšie získavali prívržencov.