Zvrátenosť je norma a skutočná norma je spiatočníctvo, fanatizmus a komplexy.

20. júla 2019, politolog,

Zvrátenosť je norma a skutočná norma je spiatočníctvo, fanatizmus a komplexy.

Dnes sodomiti nevidia, že antické Atény a Rím tretieho-štvrtého storočia práve na tento „neřád“ v správaní značnej časti vtedajšej elity vychcípal. Nechápu to milióny ľudí, so spevom na perách pochodujúc v ústrety rovnakému osudu. Skaza neprichodí za obdobie žitia jednej generácie, ale po čase. To je o tých Božích mlynoch. Ale výsledok je istý.

Sodomiti podliehajú diabolskej obsesii vlastnej idolatrie. Od protestantskej revolúcie, cez masonistov, osvietencov, libertariánov, socialistov, komunistov až po liberálov Frankfurtskej školy – všetkým vadí v praxi žitý katolicizmus, uplatňovanie jeho postulátov vo verejnom živote a preto robia v rôznych fázach dejín všetko pre to, aby katolicizmus potlačili, umlčali, zdiskreditovali alebo, počnúc rokom 1962, prerobili.

Zvrátenosť je norma a skutočná norma je spiatočníctvo, fanatizmus a komplexy. Ale pravého idiota robí to, že verí v svoju normálnosť a normálnym podsúva idiociu. A Homosexualita nie je norma. Ľudia, zastávajúci protiprirodzenú inakosť vidia v našich postojoch spiatočníctvo. Ak sa dá patrične hlasno najavo, na dôvažok za fanatické a zakomplexované. Ešte som však nevidel nevidiaceho, ktorý by ma presviedčal o tom, že vidieť tmu, teda nevidieť nič, je normálne. Hoci preňho je. Musel by som sa pousmiať. To buzeranti majú už inú guráž. A svet sa vysmieva nám. Dobre ich dostali.

Otázka znie, načo sú sodomitom registrované partnerstvá a „manželstvá“, keď miera promiskuity medzi touto háveďou niekoľkonásobne prekračuje mieru promiskuity medzi heterosexuálmi?