Pani Čaputová je „firemnou“nominantkou nadnárodnej spoločnosti a nie Slovenského ľudu ! !!

18. marca 2019, politolog,

Pani  Čaputová nevznikla so spoločenskej a politickej objednávky ľudí  Slovenska !

Pani Čaputová  je „firemnou“ nominantkou nadnárodnej spoločnosti, ktorá chce bez hanby ovládnuť Slovensko a diktovať svoje predstavy…a to je nebezpečné, pretože takýto nominant, bude vždy hájiť a ochraňovať záujmy svojho chlebodarcu. Čo je pochopiteľné.

Toto je extrémne nebezpečné a protinárodné…

Vie si niekto predstaviť, že by Penta alebo J&T nominovali svojho kandidáta na post prezidenta…? nemysliteľné, nastal by zrejme koniec sveta… ! A slovenským presstitútom to v prípade p. Čaputovej ani v najmenšom neprekáža ! Ešte ju vehementne podporujú a glorifikujú. Úsudok nech si urobí každý sám. To sa vážne nenájde ani jeden čestný novinár, redaktor alebo vydavateľ…???

Je nutné dvihnúť varovný prst lebo je minimálne znepokojujúce, ako je všetko pripravované na ovládnutie života na Slovensku cudzákmi.

Nie je žiadnym tajomstvom, že 147 korporácií a spoločností je tak prepojených, že vlastnia 40 percent svetového bohatstva a 737 spoločností vlastní neuveriteľných 80 percent svetového bohatstva. Dosahovanie bohatstva bohatstvom a nakladanie s ním sa líši od krajiny ku krajine, no distribúcia je vždy rovnaká ! Bolestná pre národné štáty, obyčajných ľudí.

Zastavme to zlo ! Pani Čaputová je len nadnárodnou „slovenskou“ marionetkou.