Registrované manželstvá, registrované priateľstvá. .. doba temna.

11. februára 2019, politolog,

Príde čas, keď si registrované manželstvá  adoptujú posledné „voľné“ dieťa z detského domova. A svet vymrie v presvedčení že Boh pri stvorení človeka sklamal. Nedomyslel totiž Adama lebo mu nepridal na koniec hrubého čreva maternicu. Možno vznikne nová iniciatíva „Za pridanie maternice“ Adamovi a jeho dúhovým priateľom. Ktohovie, kto by to financoval….

Rozvrat elementárnej morálky prebieha v plnej paráde a priamom prenose. Prevracajú sa prírodné zákony o nutnosti dvoch pohlaví na zabezpečenie kontinuity života. A my sa len apaticky dívame, ako v nás systém vraždí posledné zbytky ľudskosti a dôstojnosti. To nám už z mozgov vyplavili všetku lásku a porozumenie jedeného k druhému? Fakt sa celý náš zmysel života skoncentroval na hladkanie obrazovky iPhonu a lajkovanie na facebooku? Prečo si nevšímame, že žijeme životy iných? Životy matrixom vymyslených identít, ktoré majú svojho právnika, zubára, bankujú s tou správnou bankou a pijú Sprite aby boli sami sebou. Stačí nám takýto plochý svet, kde jedinou emóciou je honba za mamonom? Svet, kde nám je jedno ako žijeme, hlavne že žijeme? Žijeme vôbec, alebo sa len tak tvárime…

Je to až brutálne, že sme ochotní uveriť Nostradamovi alebo mayskému kalendáru, ale nie sme schopní pochopiť „prečo sa to deje“. A pritom to máme priamo pod nosom. Je to naša lenivosť, hlúposť alebo len nezáujem čo s nami bude o pár rokov?