Pán Lajčák ohrozuje európsky spôsob života, civilizačné, kultúrne a náboženské korene nášho kontinentu.

3. decembra 2018, politolog,

Pán Lajčák je škodlivý. Peniaze, kariéra, prestíž, zrada.. ?

Pán Lajčák  skúša veľmi nebezpečnú lesť! V Marrákeši celkom určite nebude  priestor, aby sa slávnostne podpisoval dohovor. A súhlas sa vyjadrí AKLAMAČNE a pripojí sa „prezenčka“ prítomných zástupcov štátu! Samozrejme, že takýmto spôsobom sa prijíma dohovor ako celok a námietky SR, ktoré pán Lajčák ani neprečíta, ale len založí do zápisnice sa nedostanú nikam. Budú mať hodnotu  použitého toaletného papiera.

Pán Lajčák, ten dokument v žiadnom prípade neobsahuje  iba pôdorys mešít, ktoré musíme postaviť. Ten dokument totižto obsahuje už komplet stavebné povolenie mešít aj  s parcelami ! V tom je problém. Pôdorysy sú dávno za nami, pred nami je už marakéšske rafinované schvaľovanie územného plánu migrantov. Toto je celá charakteristika a metodológia OSN paktu o migrácii, ktorého Hlavný Stavbyvedúci a Murár projektu (nie autor) je pán Lajčák, ktorý sa neprimerane až vulgárne angažuje za „výstavbu“ projektu a pritom sa drží falošných faktov a vysvetľuje neobhájiteľné.

Jedná otázka na záver : prečo nie je kontroverzná zmluva riadne zverejnená a odkomunikovaná širšou vernosťou ? zaujímavé… však.