RTVS- útoky na oponentov namiesto ich myšlienok alebo princípov

2. decembra 2018, politolog,

Jednosmerná cenzúra a totálne nevyvážená programová skladba RTVS, pretkaná otvorenou ideológiou bezbrehého liberalizmu nemá čo hľadať vo verejnoprávnom médiu. Hlavne, ak vysielanie nezakryte podkopáva autoritu národného štátu, ktorý je zriaďovateľom a platcom inštitúcie. Kto v skutočnosti riadi rádia a televíziu RTVS, kto schvaľuje smerovanie a zloženie vysielania konkrétne nie je známe. Obsah však vypovedá za všetko a upriamuje pozornosť za oponu tretieho sektoru, murárov z bytového podniku –  nevolenej hydry s neuveriteľným dosahom a mocou.

Pravidelne sa dozvedáme o LGBT komunite, o podpore dúhových pochodov, o skvele integrovaných imigrantoch, o nezákonnej anexii Krymu. V sekcii poézie znejú dekadentné verše plné vulgarizmov a nechutností.

Ak by človek počúval a pozeral niekoľko dní RTVS, poslucháč či divák neznalý vlastníctva média a dostal by  otázku komu patrí RTVS, určite by odpovedal že nejakej mimovládke, pravdepodobne Šorosovej, ideologicky napojenej na „globalizačnú“  protinárodnú školu.