Pán Macron, Slovensko je opäť okupované západnými kmeňmi ! Už nám láskavo nedávajte žiadne prednášky o usporiadaní.

26. októbra 2018, politolog,

 

Podpis Mníchovskej dohody z 30. septembra 1938 bezpochyby predstavuje jednu z najkontroverznejších udalostí v modernej histórii medzinárodných vzťahov. Tretia ríša na jej základe násilne anektovala rozsiahle pohraničné územia vtedajšieho Československa a narušila tým politickú suverenitu a územnú integritu štátu.

Kontroverzia zrady  však nespočíva len v agresívnych nárokoch Nemecka, ale aj v postoji Veľkej Británie a Francúzska, ktoré prostredníctvom svojej politiky appeasementu túto anexiu odsúhlasili a tým pádom umožnili.

Zástupcovia štyroch krajín – Neville Chamberlain (Velká Británie), Édouard Daladier (Francie), Adolf Hitler (Německo) a Benito Mussolini (Itálie) – sa dohodli, že Československo musí do 10. Októbra – Gregoriánskeho kalendára – odovzdať pohraničné územie obývané Nemcami (Sudety) Nemecku !

Preto sú Vaše slová, že „Budem bojovať vždy, keď bude ohrozená kultúra, bezpečnosť novinárov a vzdelávanie. Situácia je vážna a my musíme urobiť všetko pre to, aby mal každý človek prístup ku kvalitnému vzdelávaniu,“ …hanebné a falošné.

Vážený pán Macron, vaša návšteva zbytočne negatívne ovplyvňuje aj premávku mestskej hromadnej dopravy v Bratislave, čím trpia najmä nevinní ľudia. Viac informácií ste si predsa mohli nájsť  na stránke Dopravného podniku mesta.