Afriku prijať do EÚ- čo kompletne vyrieši migráciu.

29. augusta 2018, politolog,

Líbya je hlavnou lokalitou, odkiaľ sa migranti vydávajú po mori do Európy. Mnohí z nich pochádzajú z chudobných afrických krajín a dúfajú, že v Európe nájdu prácu, lebo zatiaľ polihávajú  po mestských parkoch a fontánach.

S posilňovaním spoločných vonkajších hraníc sa majú postupne rušiť „dočasné kontroly“, ktoré zaviedli na vnútorných hraniciach viacerí členovia Únie. No pôvodný text vyhlásenia bol oslabený. Nehovorí o „postupnom návrate k zóne bez hraníc“, ale o odstránení hraničných kontrol „podľa aktuálnych potrieb“. Talianski diplomati privítali, že EÚ venuje vyššiu pozornosť Afrike. Premiér Mateo Renzi považuje za osobný úspech aj to, že závery spomínajú „značné“ finančné úsilie, ktoré jeho krajina vynakladá na migrantov.

Rôzne štatistiky a pán Štefunko z progresivného Kiskovho projektu ukázali, že migranti sú zväčša vzdelaní ľudia s pracovnými návykmi a s nulovou mierou kriminality. Drvivá väčšina ešte v živote nevidela továrenský komín, takže nebudú predpojatí voči práci  v strojárskej výrobe, voči sústruhom,frézam a rôznym dlabačkam… Liberálne politické hnutie Progresívne Slovensko a jeho líder Ivan Štefunko otvorene volá po prijímaní týchto odborníkov. Podľa neho sú imigranti obohatením pre krajiny a potrebuje ich aj Slovensko, pretože tu už vraj nemá kto pracovať.

Kvóty sú rozumovo mŕtve, nikto ich nerešpektuje, nikto ich neaplikuje, ale právne žijú, lebo rozhodnutie ministrov vnútra stále existuje, Jediný spôsob ako sa zbaviť migrantov je prijať Afriku do EÚ a vo voľbách podporiť pána Kisku a jeho otrokovo agresívne-Progresívne Slovensko.

PS.: treba ale vyriešiť jeden závažný problém, či na odborárskych konferenciách budú podávať chlebíčky alebo pečenú jašterku. !!