Drahí kňazi a biskupi a demokrati ! 

25. apríla 2018, politolog,

V Katolíckej cirkvi jestvuje náuka, ktorá sa dá vystopovať vo sv. Písme a ktorú zdôrazňoval sv. Augustín. Hovorí, že Cirkev opäť prežíva Kristov život (teda čo sa stalo Hlave stane sa aj telu samotnému). Skôr ako sa Cirkev bude tešiť zo zmŕtvychvstania, musí spolu s Kristom znášať Jeho utrpenie, najmä však Jeho ukrižovanie.

Vieme, že Krista zradil Judáš, apoštol, a preto dnes zrádzajú Cirkev nástupcovia apoštolov (František a biskupi jemu podobní). Náš Pán bol verejne pokorený a pošpinený a presne tak je verejne pokorená Katolícka cirkev, tým že má slabého pápeža a zvrátených niektorých biskupov a kňazov.

Pána odmietol národ zmluvy a tak isto aj Cirkev odmietlo mnoho z nového „národa zmluvy“ (nominálni a liberálni katolíci). Pán bol bitý a ukrižovaný Rimanmi a Židmi a aj Katolícka cirkev dnes zažíva dlhú, mučivú deštrukciu z rúk zlých mužov v nej i mimo nej.

Ale tak, ako sa Cirkev podieľa  na Kristovom utrpení, tak bude brať podiel a na jeho zmŕtvychvstaní a oslávení. Vtedy, keď Cirkev povstane zo stavu podobnému smrti, ku ktorému teraz smeruje, všetky národy s istotou spoznajú, že je božská a založená Bohom.

Kto je teda na vine? Kto je na vine, že sa z Európy stáva a stane nová Arábia, so všetkými arabskými vymoženosťami?

Tak, Vaše excelencie, Vaše eminencie, dôstojní páni a demokrati, máte dôležitejšie veci na robote. Musíte cupitať do Ríma a dať si pohár či dva so zbabelcami, ktorí sa spolčujú s našimi utláčateľmi. Musíte sa strachovať o životné prostredie, o to aby ste nepovedali nič o Kristovi, lebo by to mohlo uraziť rabínov a hinduistov (Bože chráň, aby ste sa ich snažili obrátiť na vieru!), musíte prednášať príhovory na stretnutiach kadejakých Šťastných klubov a Štastných organizácií. Musíte oslavovať diverzitu a toleranciu. Toto všetko musíte robiť.

Preto, prosím, neznepokojujte sa s ničím, čo má niečo spoločné s katolicizmom.  Pekne si zasadajte vo svojich konferenciách a užívajte si potlesk falošného davu. My vašu prácu urobíme asi za vás.