Kto dal právo médiám a slniečkárom vychovávať naše deti?

24. marca 2018, politolog,

Súčasná podoba EÚ a najmä jej smerovanie je pre Slovensko truhlou  okrášlenou falošnými a stupídnymi vencami a stuhami. A v poslednom období i rečníckymi prejavmi na protivládnych protestoch. Je smutné a zároveň tragické, vidieť  „ohlúpených“ mladých ľudí – Slovákov, ako im cielene a vysoko organizovane podsúvajú témy a myšlienky. Sú to veľmi starostlivo a odborne pripravované témy, ktoré majú prekryť hanebnosť a podlosť  politiky EÚ.

Ešte je veľmi užitočné pripomenúť, že na organizovaní protivládnych protestoch sa v drvivej  miere, podieľajú vycvičení a vyškolení ľudia, ktorí sa nehlásia k slovenskej národnosti !

Len na Slovensko dnes prúdia milióny a milióny na výchovu a vyškolenie štandardných liberálnych a marxistických politických kádrov. Hovoríme o treťom sektore. Mladí trávia hodiny na internete a propagandisti to vedia

Až 75 % ľudí !!! nedôveruje mainstreamových médiám a zbytok číta alternatívne médiá. Tridsaťročný človek, ktorý chodí do práce, musí platiť účty a potýka sa s realitou jednoducho nemôže dôverovať tomu, čo píšu médiá. Jedná sa teda o liberálnu propagandu.

Jediná dobrá správa je, že dospelí treťosektorovej propagande prevažne neveria. Zlá správa je, že slniečkári  začínajú politicky formovať mladých. Útecha je, že hoci jeden-dvaja z triedy sa chytia a stanú sa slniečkármi (niektorí to dotiahnu až na aktivistov), väčšina žiakov tam len sedí a hrá sa na mobile.

Liberálna alternatíva využíva na propagandistické účely ďaleko sugestívnejšie, rafinovanejšie a dá sa povedať aj účinnejšie metódy, ako sú napr. workshopy, hapenningy, festivaly apod. Akcie plné ľudí ochotných za určitých okolností nielen prijať lákavé názory, ale ich aj ďalej šíriť, financovať a agresívnym spôsobom presadzovať. To sú tie slávne mimovládky, neziskovky – tretí sektor, ktorý má vskutku úspech ale ničivý dopad na morálku mladých. Majú dobré finančné zázemie, nečelia problémom pri organizácii a do veľkej miery nahrádzajú klasické tlačené médiá.

Kto dal právo súkromných médiám a mimovládnym organizáciám vychovávať naše deti?