Novinári. sk

5. marca 2018, politolog,

►Mnohí novinári sú iba mafiáni či politikárske krysy… takto to na Slovensku je. Do ich hlavnej pracovnej náplne patrí klamanie, polopravdy, tendenčnosť, zaujatosť na objednávku a najmä okamžité obviňovanie.

►Koľko novín a televízii na Slovensku patrí Slovensku ? ani jedna !..novinári sú platení od svojej vlastnej „objektivity“ od mecenášov v zahraničí. Novinári si počínajú ako v postavení povolenej mafie. Správajú sa drzo, sú arogantní a keď ich niekto pomenuje priliehavým prívlastkom a menom sú ihneď príliš podráždení a ohromní zurvalci. Je dávno známe, že u nás netreba voľby, všetko odvolia novinári svojou nepoctivou prácou.

►Predstavte si, že investigujete ako novinár prípady s ktorými potom vydierate slabšieho človeka, ktorí tomu novinárovi potom „zobe z ruky“ a ľudia nevedia prečo je taký úlisný.

►Sú novinári podliaci ? Prečo sa nezastali svojho kolegu-novinára, ktorého prepadli domovou prehliadku v skorých ranných hodinách a jeho malé deti sa museli pozerať do hlavní pušiek ? Sú odpudzujúco ticho.

►Koľko zarábajú takí novinári ? No asi veľa, lebo ako si môže mladý junáčik kúpiť dom ? Že na úver ? To áno, je to zrejme úver, ale na úver nakupujú najmä milionári, bo majú z čoho platiť splátky a nevzbudzujú podozrenie v prípade „potreby“. Obyčajne mladý človek úver nedostane, bo nemá krytie a na splátky.

Novinára nemá šancu nikto skontrolovať !

Takže kto je novinár ? Je horší ako mafián, je to „terorista“ slovenského občana krytý štátom. Rozpútava hry, ničí nevinným životy, prekrúca fakty, nastoľuje temno a chaos.

►Odmietanie nemenných morálnych zásad spôsobuje úpadok človeka a vznik desivých praktík, ktoré nenájdeme ani u zvierat.

►Všetky druhy faciek, zauchá, pohlavky, lisknutia, nesmú byť oceňované ako obyčajné vzruchy afektu, nie ako výbuch hnevu alebo nenávisti. Tryskajú z priameho, poctivého a mocného hnevu. Vystreľujú z rozumu a počujeme ich plesknúť o nerozum. Musia dopadnúť ako fejtónistické nápady na ospalosť ducha.

A ak je tento fejetón dobrý, tak sa mu nedá uprieť podobnosť s fackou, ktorá sa udeľuje s okrídlenou iróniou na rozkaz ducha.

Česť poctivým novinárom ktorých je väčšina.