Transmutácia neofašitov pred úradom vlády ?

2. marca 2018, politolog,

Lož dnešnej opozície a liberalizmu, úspešne sa maskujúc od roku 89 tým, že ukazuje prstom na svoje obludné deti: chaos a neúcta, sa dnes opäť dostala tam, kde ju pri voľbách uvrhlo voličské konzorcium  –  do hnojovej jamy na odpadky. Je dokonale zdiskreditovaná amorfná slizkosť, bezoctná úbohosť, močovková skorumpovanosť a duchovná impotentnosť,  ju definitívne urobili nestráviteľným pre väčšinu zažívacích traktov slušných ľudí, ktorí  si odmietajú privyknúť na konzumáciu kanálových splaškov pod ich tribúnami.

 

Opozícia ostentatívne zatiahla železnú roletu pred zdravým úsudkom, rozumnou debatou a zákonom.

 

Uvedomujú si liberálni nešťastníci, že s pojmom im drahým sa tu narába naprosto svojvoľne, ničiac tým akýkoľvek kontext a pevný význam onoho pojmu?

 

Slovenská brána je otvorená dokorán a dobu hlučne deklarovanej demokracie a slobody nechávame za sebou. Hluk však určite nie. Slovenský občan sa bude ďalej potácať, podpory sa mu bude dostávať stále čoraz menej a to aj od vlastných politikov. Opustenosť v hluku EÚ sa bude prehlbovať. Doba Slovanskej civilizácie sa vzďaľuje do minulosti a naša pamäť, živená ešte v detstve jej dožívajúcimi pamätníkmi, už nenachádza takmer nikoho kto by povedal: pamätám sa, bol som tam, videl som to.