Politrukovia Handzuš s Lintnerom urobili z hokeja bazár tisíc a jednej noci

21. januára 2018, politolog,

Politické postavičky pán Handzuš a pán Lintner urobili zo Slovenského hokeja obrazný bazár tisíc a jednej noci. Ešte neboli s mužstvom na žiadnych MS alebo Olympiáde a už sa hádajú, podozrievajú a urážajú ako Rómovia v osade.
Hokej sa na Slovensku zmenil, zmenil ale k horšiemu, kde ostali ich veľkohubé a revolučné vyhlásenia o zmenách ? Naopak, za ten krátky čas hokej upadol ešte viac.
Z Canady priviezli na drahých „saniach“ deduška – trénera, aby vybojoval aspoň 8. miesto na zimnej Olympiáde a po Olympiáde, aby nám deduško povedal, že na viac naši hokejisti nemajú a bez mamonárov z NHL sme nulový. Lenže tento deduško-tréner, to evidentne berie ako penzijnú zábavu a hobby. Aj so svojou príjemnou babičkou.
Zrazu Banská Bystrica porušila kohosi a akési stanovy a celá reprezentácia je v ohrození, pretože asistent trénera z logických príčin, nemôže stáť na striedačke repre -mužstva. Smiešne.
Natíska sa otázka, čo robili „politrukovia“ hokeja, keď dobre vopred vedeli, aká je s p. Országom situácia ? Alebo prípadný neúspech chcú zvaliť už vopred na „asistenta“ ?
Ale čo sa už dá len čakať od hokejových politikov, ktorí v záujme toho, aby sa dostali k válovu organizovali sabotáž reprezentácie? Páni Lintner, Handzuš a Kohút a im podobní revolucionári spolu s hokejistami, ktorí odmietli reprezentovať v minulosti Slovensko sú nespôsobilí existovať v akýchkoľvek štruktúrach SZĽH a hrať za reprezentáciu.
Brankár Hudáček ako rebelant, prvý pocítil ako chutí spravodlivosť. A to je dobre !