Slováci sú hlúpi, uzavretí a xenofóbni. ..

19. januára 2018, politolog,

Ó, akí obohatení sme už mohli byť, mi nešťastníci, keby naši predkovia v hlúpej kresťanskej netolerancii, neubližovali dobrému musulmanovi a nehnali ho preč od Viedne. A ten dobrý musulman, hľa, nedal sa odradiť našou nevďačnosťou a je tu zas, aby sa nám celý odovzdal a obohatil nás.

Toľko pestrofarebného očno-krčno-ušného zážitku nám chcú dopriať naši mimovládni dobrodinci a ty Boha-bojný Slováčik, ako sa im odvďačuješ? Tupou uzavretosťou a zatvrdenou xenofóbiou!

Ešte ohavnejšia a cynickejšia je citová manipulácia s prijímaním tzv. „kresťanských“ utečencov. Cynická preto, lebo vyvražďovanie kresťanov na Blízkom východe trvá minimálne od roku 2003 keď vstúpila slávna armáda do Iraku, aby tam zvestovala evanjelium demokracie a slobody…

Nejde o žiadnu záchranu kresťanov. Základným strategickým cieľom nepriateľov kresťanstva zostáva infiltrácia homogénneho kresťanského priestoru cudzorodými kultúrnymi živlami a následná náboženská, kultúrna a etnická deštrukcia. To je cieľom nových pánov Sveta, ktorí nám vládnu. Ten kto s nimi spolupracuje, pácha zradu. Zradu náboženskú, kultúrnu a národnú.

Radšej veríme slovám osvedčeným a potvrdeným dejinami, slovám Nášho Pána Ježiša Krista: „Nepriniesol som pokoj, ale meč“!