Prečo nechcú naše mačky a psy slovenské mäsové výrobky ?

6. decembra 2017, politolog,

Nuž preto lebo sú tak vysoko „kvalitné“ ! To čo predávajú naši po-travinári je iba odpad hnus a infekcia ? Kúpte si salámu, šunku párok v rakúsku a uvidíte tie fofry s akou chuťou to zvieratá zožerú !  Skúste ich ponúknuť naše výrobky a uvidíte ako rýchlo od toho utečú ! a to je fakt odskúšané.

Mäsové výrobky neobsahujú ani množstvá deklarovaného zloženia výrobku! najmä podielu mäsa. O chémii nechcem ani hovoriť.

Za  socializmu komunistická  saláma , párky  šunky vydržali nanajvýš  tri-štyri dni. A potom podľahli skaze a mohli ste ich vyhodiť.

Za dnešnej „demokracie“ si kúpite ten istý sortiment a vydrží vám aj mesiac dva ! a nepokazí sa. Tak je nadopovaný  stabilizačnou „chémiou“.

A telo človeka je pod tlakom chorôb.

A niektorí ľudia sa pritom ešte úprimne čudujú že ako vznikajú  rakoviny, astmy, alergie, ekzémy…..

Je naozaj načase začať trestať takýchto výrobcov potravín.

Výrobcovia Spišských párkov Mecom, Tauris a Berto odmietajú kritiku Asociácie spotrebiteľov v SR a uvádzajú, že ich výrobky prešli internými testami, pričom spoločnosti dodržiavajú platnú legislatívu.

Je neprijateľné, aby sa výrobca ešte bránil, citujem :

….“Podľa nich boli informácie uvedené asociáciou mylné a výskyt farbiva košenila (E 120) v testovaných párkoch mohol súvisieť s tzv. krížovou kontamináciou, ku ktorej môže dôjsť, ak sa mikroorganizmy prítomné v surových potravinách, na nástrojoch a na znečistených povrchoch dostanú do hotových alebo umytých potravín alebo na čisté povrchy. A rozum ostáva stáť, sami sa verejne priznávajú kontamináciou cudzími mikroorganizmami !

Ale táto konštatácia nie je na kriminál ?