. .. znásilňovanie žien, atentáty, rabovačky, podpaľovanie automobilov. ..

11. novembra 2017, politolog,

Stále nezaznela , žiaľ, odpoveď na otázku, či základ migračného aktivizmu spočíva v presadzovaní zahraničnopolitických záujmov mimo EÚ za prostriedky z neznámych fondov.

V Európe sa toto sa deje už pár rokov, a každý, kto mal možnosť pozrieť sa kúsok za naše humná, napríklad do Viedne, vie svoje. Ale až dnes sa stal zvýšený prísun multikultúrneho obohatenia témou pre každého. Kto je tomu celému na vine? Táto otázka ešte nahlas nepadla, ale už visí, ako Damoklova šabľa z pravej damascénskej ocele, v európskom povetrí. Logisticky skvelo zorganizovaná akcia, ktorú  naviac bruselskí marxisti so svojimi nohsledmi odmietajú riešiť podľa panujúcej verejnej mienky, ktorú zvyčajne, v snahe udržať si hlasy stále spustlejších voličov, ochotne poslúchajú.

Kto je teda na vine? Kto je na vine, že sa z Európy stáva a stane nová Arábia, so všetkými arabskými vymoženosťami? (Vymoženosťami myslím bordel, násilie na uliciach, znásilňovanie žien, atentáty,  rabovačky, podpaľovanie automobilov, tlupy agresívnych adolescentov terorizujúce okolie, štvrte kde panuje šarija a aj polícia sa tam bojí vstúpiť a iné arabské špecialitky.)

 

ψ